3.18.2009

de Islam zal Europa onder de voet lopen!

Philip DeWinter, niet alleen standartenführer van het Vlaams Belang, ook islamoloog en auteur?
Vandaag stond er in de Standaard een opiniestukje van diens hand als reactie op een aantal vernietigende reacties op zijn nieuwste 'publicatie'. Daarin zet hij nog eens klaar en duidelijk de baseline uit van zijn islamofobie.
"De islamisering van Europa is echter geen angstdroom, maar concrete realiteit. West-Europa telt momenteel meer dan 20 miljoen moslims; in heel Europa zijn het er al 50 miljoen. Jaarlijks komen in Europa meer dan één miljoen nieuwe moslims bij.
De islam genereert alleen maar achterstand en is de belangrijkste rem op de integratie van de hier verblijvende allochtonen. Het overgrote deel van de Europeanen beschouwt de islam nog altijd als een exotische variante van het christendom waarbij Jezus toevallig de naam Mohammed draagt. De duizend-en-één-nacht-islam van 'De meiden van Halal' staat in schril contrast met de ware aard van de islam. De islam zal zich niet zoals Reynebeau denkt via zelforganisatie integreren en emanciperen, maar zal Europa via de demografische, culturele en militaire jihad eenvoudigweg onder de voet lopen.
"
De Islam loopt Europa onder de voet! Driewerf houzee voor onze volksleider zou ik zo zeggen.
Wat heeft het gerecht nog meer nodig van bewijs voor zijn xenofobie? Als dit geen haatprediking meer is dan weet ik het ook niet meer.

Geen opmerkingen: