3.18.2007

19 maart Comedy Night

Kameraden en vrienden,

vermits iedereen toch reeds zijn dan wel haar agenda genomen heeft om de 22ste en de 27ste in te schrijven, reclame voor een niet te missen Gentse afspraak.

Op maandag 19 maart organiseert de studentenvereniging van de pol&snokkers van de UGent, politeia, een fantastische Comedy Night met hoogstaande comedians.
Op zich is dit niet zo opzienbarend nieuws, er zijn wel meer studentenverenigingen die interessante activiteiten organiseren.
Opzienbarend is wel dat ze dit doen voor het goede doel, de opbrengst van de avond gaat integraal naar de StudentenWerkgroep BSH, een studentenvereniging in wording voor de participatie en empowerment van studenten met een functiebeperking of chronische ziekte. Deze werkgroep met die niet echt gelukkige werknaam is een onderdeel van het project VVS - Erbij.

Dus kameraden en vrienden, een bijzonder warme oproep om massaal te komen afzakken naar het schone Gent om een amuzant avondje door te brengen.
De prijs ligt belachelijk laag, slechts € 2 in voorverkoop. Geef toe, voor de prijs kun je het niet laten. Vooral omdat de kostprijs van ons hoger onderwijs zo belachelijk laag is, allé volgens de oeso toch.
Mensen met een te zware geldbeugel kunnen ook gerust een kaart kopen zonder af te komen.

Dus iedereen wordt opgeroepen om te genieten van een komisch avondje, laat weten dat je komt en ik zal een kaart voor jou opzij laten leggen.

Het spreekt voor zich dat de nodige ondersteuning is voorzien voor studenten en geïnteresseerden met een visuele of auditieve functiebeperking.

Het hele spel vindt plaats in aud. E van de Blandijn, dat is het gebouw van de faculteit Letteren en Wijsbegeerte van de UGent, vlakbij het Sint-Pietersplein. Dat is bijzonder gemakkelijk te bereiken, mensen die de streek niet goed kennen, laten maar iets weten, dan stuur ik een planneke door.

1 opmerking:

Anoniem zei

Ben geweest, en was beetje bang om show te gaan bezien da maar 2 euro was. ben ik blij dat ik wel geweest ben. Die gasten zijn grappig. was echt de moeite veel volk, sfeer en goeie jokes. dien hollandse neger vond ik toch het best( het idee alleen al). 9/10 geen 10 omdat er nogal weinig te drinken viel. zeer goed georganiseert. ps de winst ging naar het goeie doel.