8.08.2007

Geert blondie Wilders

Geert Wilders publiceerde vandaag in de Nederlandse Volkskrant een opiniestuk en toont zijn onvervalste fascistische kant. In het stuk doet hij een oproep om de Koran te verbieden.

"Ik roep het al jaren: een gematigde islam bestaat niet. Voor wie mij niet wil geloven: lees de speech die de helaas vorig jaar overleden Italiaanse schrijfster Oriana Fallaci op 28 november 2005 hield in New York, toen zij een prijs in ontvangst nam ter ere van haar heldhaftig verzet tegen het islamofascisme en haar strijd voor vrijheid: ‘Een gematigde islam bestaat niet. Het bestaat niet, omdat er geen onderscheid is tussen Goede islam en Slechte islam. Er is islam, en daar houdt het mee op. En islam is de Koran, en niets dan de Koran. En de Koran is het Mein Kampf van een religie die beoogt anderen te elimineren, die die anderen – niet-moslims – ongelovige honden noemt, inferieure wezens. Lees de Koran, dat Mein Kampf, nog eens. In welke versie dan ook, je zult zien dat al het kwade dat de zoons van Allah tegen ons en henzelf begaan, uit dat boek afkomstig is (Oriana Fallaci, The Force of Reason, post-script, pag. 305, februari 2006).’"

De Hollandse Dewinter heeft blijkbaar een boek in zijn boekenkast staan van Oriana Fallaci, een extreem-rechtse schrijfster die buiten goede vriendin van Benedictus -die Vampir aus Beiern - XVI ook nog eens een aanhoudingsbevel tegen haar lopen heeft in Zwitserland omwille van haar platvloerse beledigingen tegenover moslims.

Leuk taalgebruik ook, 'islamofascisme', een term waar trouwens ook LDD politicus Jürgen Verstrepen mee dweept, ook Amerikaanse neoconservatieven bezigen hem vaak. Geïnteresseerden verwijs ik met velerlei graagte naar een artikel van Linda Bogaert op de site van het Centrum voor Islam in Europa van de UGent.

"Genoeg is genoeg. Laten we ophouden met politiek correct gedraai en gekonkel."

"De kern van het probleem is de fascistische islam, de zieke ideologie van Allah en Mohammed zoals neergelegd in de islamitische Mein Kampf: de Koran. De teksten uit de Koran laten weinig aan de verbeelding over."

Amai, Geert Wilders is plotseling expert geworden van de Koran of van de Islamitische theologie en geschiedenis.

Maar dan komt het leukste, in onvervalste Nietzsche-stijl gaat hij tekeer tegen de laffe politici. Ja, het volk heeft sterke leiders nodig!

"Den Haag zit vol met laffe lieden. Bange mensen die laf zijn geboren en laf zullen sterven. Die vinden en bevorderen dat de Nederlandse cultuur gestoeld zal zijn op een joods-christelijke-islamitische traditie. Die een generaal pardon verlenen aan leugenaars en criminelen. Die de andere kant op kijken als homoseksuelen inmiddels bijna dagelijks in elkaar worden geramd. Die sharia-hypotheken willen invoeren.

Die met vertegenwoordigers van de terroristische Hamas in gesprek gaan. Die werkzaamheden verrichten voor de dictatoriale Marokkaanse koning. Die extremisten van de Moslimbroederschap als gesprekspartner zien. Die toestaan dat moslimmannen weigeren hun zieke vrouw te laten behandelen door mannelijke artsen. Die lak hebben aan de belangen van de Nederlandse burger en meewerken aan de transformatie van Nederland in Nederabië als provincie van de islamitische superstaat Eurabië."

"Ik heb genoeg van de islam in Nederland: geen moslimimmigrant er meer bij. Ik heb genoeg van de aanbidding van Allah en Mohammed in Nederland: geen moskee er meer bij. Ik heb genoeg van de Koran in Nederland: verbied dat fascistische boek."

Ware het niet zo verschikkelijk tragisch, het ware hilarisch!

Laat het daarmee nog maar eens gezegd zijn, er lopen helaas nog genoeg fascisten rond op deze wereld.

3 opmerkingen:

Anoniem zei

Zo zie ik uw blog graag kameraad! Altijd die persberichten van vvs... Protesteren tegen de fascisten dat lezen we liever!

Anoniem zei

http://www.nu.nl/news/1188644/11/Afkeuring_plan_voor_verbieden_Koran.html
Gelukkig dat de andere kamerleden dit belachelijk voorstel streng afkeuren. Geert zou beter nog eens langs gaan bij de Telders-stichting om daar te horen wat een van de grondbeginselen van een liberale partij is (vrijheid van godsdienst enzo...). Spijtig dat hij zo van het rechte pad aan het geraken is, de PVV is steeds meer een anti-islampartij aan het worden. Alhoewel dat de laatste tijd er weer dingen in Nederland gebeuren , in naam van de islam, die echt niet door de beugel kunnen (je haalde oa het stukje aan van de zwangere vrouw die niet mocht geholpen worden door een mannelijke arts). Maar of dat dit nu de oplossing is, dat trek ik toch ook zwaar in twijfel. Wel grappig dat je de PVV met de NSB vergelijkt. De NSB had oa volgende standpunten:
1. sterke regering;
2. afschaffing van het individualistische kiesrecht;
3. corporatieve ordening;
4. economie in dienst van de volksgemeenschap;
5. arbeidsplicht;
6. beperking van de vrijheid van drukpers.
Echte onvervalste fascistische standpunten dus, alhoewel dat sommige standpunten bij huidige partijen ook nog zijn terug te vinden (hint) :)
Vervolgens lees ik bij de PVV:
# Gedeeltelijke en blijvende beperking van de vrijheid van meningsuiting in de vorm van een verbod tot het houden van preken in een andere dan de Nederlandse taal.
# Gedeeltelijke en tijdelijke opschorting van de vrijheid van godsdienst in de vorm van een verbod tot het bouwen van moskeeën voor vijf jaar.
# Gedeeltelijke en tijdelijke opschorting van de vrijheid van onderwijs in de vorm van een verbod tot het oprichten van islamitische scholen voor vijf jaar.
Is een beetje kort door de bocht en vooral tegen de islam gericht, terwijl Wilders bij de VVD toch echt wel geleerd heeft dat onder de liberale vrijheden ook de vrijheid van godsdienst valt. Blijkbaar heeft hij toen niet zo goed zitten opletten :). Je kan Wilders trouwens bezwaarlijk een fascist noemen, aangezien de fascistische standpunten meer nationaal-socialistisch zijn en hij alles behalve het socialistische luik van het nationaal-socialisme volgt.

Anoniem zei
Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.