5.03.2009

stophalal.be

Beste vrienden,

vandaag bijzonder aandacht voor een zeer heroïsche actie van onze goede vrienden van het Vlaams Belang. In tijden van economische crisis en politiek circus voert deze partij die denkt wat u denkt actie tegen ... halal-voedsel in 'onze' warenhuizen.
Jawel beste vrienden, we worden dag in dag uit bedreigt door halal-voedsel! Nogal een chance dat er nog mensen zijn die waakzaam zijn voor het Joodse oeps Islamitische gevaar in onze samenleving.

De dappere voorvechters van de Vlaamsche volkseigen eigenheid en zuiverheid kun je hier bekijken in actie op 15 april in Mechelen:


Deze campagne komt er net op tijd zo blijkt, de gevaren van halalvoedsel zijn immens:

1. Toename halal-producten kadert in een radicalisering van de moslimbevolking


De hele halal-kwestie is niet zo onschuldig als ze op het eerste gezicht misschien lijkt. Wanneer grootwarenhuizen, winkels, restaurants,… halal producten verkopen of serveren, geeft men toe aan de druk van de radicale moslims die een blinde navolging van de sharia, de islamitische wet, eisen.

Sinds enkele decennia neemt het radicalisme binnen de moslimgemeenschap echter toe. De Belgische overheid voert een gedoogbeleid tegenover radicale importimams en radicaal-islamitische organisaties allerhande die de motor vormen voor de radicalisering van de Belgische moslimgemeenschap. Deze vijfde kolonne van de islam voert een politiek van ondermijning van de westerse samenleving door middel van agitatie en bekering.

2. Onverdoofd geslacht halal vlees druist in tegen onze ethische waarden
Het Vlaams Belang is eigenlijk een dierenwelzijnspartij, wauw!


3. Toegeven aan sharia-eisen met betrekking tot voedsel zet de poort open voor verdere islamisering


Dus beste vrienden, wat lijkt als op een onschuldige plakje kippeworst is eigenlijk: Omgekeerde integratie en Islamitische kolonisering!
Zoals Philip Dewinter het stelt: “De islam is als een koekoek in het Europese nest”

Ongelofelijk, waar die mannen zich mee bezighouden. Om dus nog maar eens te zeggen dat dit soort aanzetten tot haat en discriminatie in strijd is met de Belgische wet en dus strafbaar. Maar geen kat die daar op let natuurlijk.
Ook wel grappig dat godsdienstvrijheid blijkbaar niet voorkomt op hun lijst 'westerse waarden en normen'. Goed om weten.

Meer lezen:
een hilarisch 'artikel' op de website van VBJ
halal op wikipedia
en tenslotte, bij wijze van uitsmijter, de sympatieke Islamitische slager Achmed:

3 opmerkingen:

Stijn zei

Mehehe, komisch gedoe inderdaad, kon mijn ogen niet geloven toen ik het persbericht las. Ergens moet je d'r wel medelijden mee hebben, met die jongens van het VB.

Frank Bombeke zei

Eigen wordt eerst!

http://spiritvoorgent.blogspot.com/2009/05/eigen-worst-eerst.html

Frank Bombeke zei

Oeps. Eigen worst natuurlijk.