7.06.2008

bbq's en liters bier

Kameraden en vrienden,

ik heb beloofd te verzaken aan weekoverzichten, maar het mocht niet zijn, deze week was te druk om te bloggen, daarom, met uw permissie, andermaal (en hopelijk voor de laatste keer) een weekoverzicht.

Vorige week donderdag was het verzamelen geblazen in mijn bescheiden appartement voor een stafvergadering. Hoofdonderwerp: het arbeidsreglement en dan vooral de overuren-regeling. Een reeds langaanslepende kwestie, dat nu eindelijk (bijna) opgelost is. De vergadering verliep verrassend efficiƫnt, er werd zowaar een concensus bereikt, de jenever werd bovengehaald.
Daarna trokken we naar de prachtige Bijloke campus van de HoGent voor de HGSR-BBQ. Een gezellige bedoeling met overvloedig eten en vooral drinken.
Woensdag was er dan onze eigenste VVS BBQ. Ook dat was vanzelfsprekend een zeer gezellige bedoeling, met een mooie afscheidsrede van onze voorzitter, cadeaus voor de 'oude'-bestuurders en vooral serieus veel eten en drinken. Het was een leuk weerzien met onze trouwe AV-gangers, en met enkele alumni, waaronder de enige echte Ton en dr. Sara Willems.
Achteraf was er uiteraard een after-party, eerst in t Genoegen, daarna in de Tequila, met de enige echte DJ Lorin.
Veel recuperatie was ons niet gegund, want de volgende dag was er (het zoveelste) gratis vat van Bestuurskundica. Man man man, die bestuurskundigen kunnen er wat van. Samen met de enige echte Mattias en Ines zijn we gaan meefeesten met de bekende bestuurskundigen zoals Korneel, Piet, Philip, An, Maarten en Jasper. Ik moet zeggen het was serieus de moeite. God zij dank dat Julien er nog is. De sfeer zat er goed in en we hebben doorgegaan tot het ochtend werd, de harde kern wist van geen wijken.

Foto's van dit allen uiteraard op Facebook.

(Facebook)vrienden weten dat ik woensdag verjaard ben, 29 zowaar, dat begint te tellen. Woensdagavond gevierd, donderdagnacht gevierd en tenslotte vrijdagavond thuis gevierd, uiteraard zeer gezellig.
Zaterdagvoormiddag was het weer zover de voorverkoop voor de opvoeringen van Pierke Pierlala's Gentse Feestenconference, exclusief voor leden van de fanclub, waar ik uiteraard reeds jaren toe behoor. Zo'n voorverkoop dat is altijd ambiance met een sneak-preview van de voorstelling en uiteraard de dreupels van de enige echte Pierke Pierlala Tjeneuver. En dat om 10u s'morgens, je kunt er op rekenen mijn dag kon niet meer stuk.

Ziezo kameraden dat was het zowat. Jullie zijn wederom op de hoogte (moest er iemand van wakker hebben gelegen).

Geen opmerkingen: